Algemene voorwaarden

Informatie 

Alle informatie en teksten zijn eigendom van Kortingscodewereld.nl en mogen niet zonder schriftelijke toestemming niet gebruikt worden voor publicatie in  welke vorm dan ook.

Kortingscodes

Wij kunnen niet garanderen dat een kortingscode werkt. Het is aan u zelf om te controleren of een kortingscode ook werkt en of deze ook gebruikt mag worden. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor  enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op deze website. Wanneer u een kortingscode tegenkomt die mogelijk niet correct is opgenomen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan vervolgens het zo snel mogelijk van de site verwijderen.

Aankoop producten

Kortingscodewereld.nl verwijst enkel naar de webwinkel waar de kortingscode geldig is. Bij aankoop gelden de voorwaarden van de desbetreffende webwinkel. Kortingscodewereld.nl verkoopt zelf geen producten. Wij hebben dan ook geen contacten met verkoopafdelingen en kunnen hier ook niet in bemiddelen.

Klachten

Indien u een klacht heeft over deze website dient u deze schriftelijk per e-mail aan ons door te geven. Hierbij dient u te allen tijde uw volledige naam en adres gegevens te verstrekken en een duidelijke omschrijving van uw klacht en reden van de klacht. Klachten worden binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en u zult hierover bericht worden.

Nederlandse Wetgeving

Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Indien u gebruikt maakt van deze website en of informatie die zij verstrekt gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. Kortingscodewereld.nl behoud het recht op elk gewenst moment deze disclaimer zonder verdere aankondiging aan te passen dan wel uit te breiden. Alle kortingen zijn onder voorbehoud en kunnen op ieder moment wijzigen.Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

 

 

Ik wil nooit meer een korting missen, houd me op de hoogte!