Kortingscode Dierenbenches.nl

Dierenbenches.nl is de site voor echte degelijke autobenches, kamerbenches, kennelpanelen en nachtverblijven. Kamerbenches: Ze hebben twee uitvoeringen kamerbenches. Zo hebben ze een uitvoering met de deur aan de lange zijde en een uitvoering met de deur aan de korte zijde. Alle kamerbenches zijn uitgevoerd in lichtgewicht aluminium en beschikken over twee dichte zijden en twee zijden met ronde spijlen. De spijlen zijn zo geplaatst dat uw hond zich er in principe niet aan kan bezeren. De lichtgewicht composiet zijkanten zijn zeer sterk en bieden ook bescherming tegen eventuele tocht. De benches zijn voorzien van zeer hoogwaardig hang en sluitwerk met veiligheidsknop op de sluiting. Zo kan deze nooit per ongeluk geopend worden. Autobenches: Honden benches voor in de auto. Wilt u of moet u omwille van een vakantie bijvoorbeeld uw hond veilig vervoeren dan vindt u hier de juiste bench voor in de auto. Heeft u toch andere wensen voor de bench neem dan gewoon even contact met ze op. Ze maken de benches ook graag voor u op maat. Alle demontabele autokooien zijn uitgerust met een veiligheidsluik. Door dit ontsnappingsluik kunt u uw hond bij een aanrijding van achteren waarbij de klep niet meer toegankelijk is toch bevrijden. Nachtverblijven: Een goed nachtverblijf voor uw hond is een goed gevoel voor u als eigenaar. Dierenbenches.nl heeft nachtverblijven van topkwaliteit neergezet tegen een betaalbare prijs. Uw hond kan de nacht doorbrengen in een comfortabel afgeschermd deel van het nachthok. Door het slim plaatsen van een tussenschot houdt het hok wind en regen buiten. De antislip mat bij de ingang van het nachthok zorgt voor optimale veiligheid en comfort voor uw hond. Uiteraard kan het voorkomen dat de standaard maten niet voldoen aan uw eisen en of wensen. In dat geval kan er uiteraard nog gekozen worden voor een op maat gemaakt nachtverblijf.

Lees meer...

Jouw kortingscode voor Dierenbenches.nl

Kortingscode Dierenbenches.nl

Er zijn op dit moment helaas geen actieve kortingscodes voor Dierenbenches.nl

Verlopen kortingscodes

Kortingscode tot wel 25% bij Dierenbenches.nl

Kortingscode tot wel 25% Dierenbenches.nl waarmee je een interessante 25% korting krijgt op producten van Dierenbenches.nl. Profiteer van de kortingscodes vandaag!!

Klik Hier
Deze kortingscode is verlopen!
Dierenbenches Kortingscode van 10%

Met deze exclusieve kortingscode krijg je 10% korting op je bestelling bij Dierenbenches.nl! Profiteer vandaag nog van deze leuke kortingscode!

10%korting
Deze kortingscode is verlopen!

Wat vind je van Dierenbenches.nl?

Website: Dierenbenches.nl Schermafbeelding Dierenbenches.nl

Kortingscode tot wel 25% bij Dierenbenches.nl
1.3 (25.45%) 11 beoordeling

Ik wil nooit meer een korting missen, houd me op de hoogte!